Hur ändrar jag kön på min profil?

Gör så här för att ändra kön på mobilappen:

1. Klicka på den grå pennan för att redigera profilen
  2. Bläddra till "Min basinfo" och klicka på ditt nuvarande kön
  3. Välj ett kön
  4. Om du väljer ett icke-binärt kön kommer du ombeds att välja något i "Jag vill visas som..."-delen (du kan ändra det så många gånger som helst)

Gör så här för att ändra kön på Bumble Web:

1. Klicka på profilfotot i det övre vänstra hörnet
  2. Bläddra till "Min basinfo"
  3. Bläddra till "kön" och klicka på "Fler val..."
  4. Om du väljer ett icke-binärt kön kommer du ombeds att välja något i i "Jag vill visas som..."-delen (du kan ändra det så många gånger som helst)

Observera att trots att du endast kan ändra kön själv en gång så förstår vi att kön är något som kan ändras. Vår kundtjänst kan ändra detta åt dig när som helst, utan frågor, på support@team.bumble.com.