Kan jag radera Date-läget?

Har du redan en partner? Har du träffat någon och inte längre vill dejta?

Ja, du kan radera Date-läget och ha kvar Bizz och BFF! Gör så här:

1. Öppna dina inställningar genom att klicka på siluetten och sedan det grå kugghjulet överst till vänster i appen.
  2. Där kan du stänga av Date Mode
  3. När du klickar på knappen kommer du att se ett meddelande om att din dejtingprofil kommer att raderas permanent och att alla kontakter i detta läge kommer att försvinna

Vi rekommenderar att du tar en skärmdump på viktiga chattar innan du gör detta, eftersom dessa inte kommer att återskapas om du sätter på Date-läget igen.

Om du ändrar dig är det bara att öppna inställningarna igen och välja Date-läge.