Hur ändrar jag mitt profilfoto?

Följ dessa instruktioner för att ändra ditt profilfoto i Bumble-appen:

1. Gå till din profil.

2. Klicka på "Redigera profil".

3. Dra fotona i önskad ordning. Ordningen du väljer är den som visas för alla andra.

Om du använder webbversionen av Bumble visas det första fotot på din profil som huvudfoto. Om du vill ändra fotonas ordning måste du ta bort alla foton genom att klicka på ‘x’ högst upp i hörnet på varje bild, och sedan ladda upp dem i önskad ordning på nytt.