Hur byter jag plats?

Din plats kommer sättas automatiskt genom din mobils GPS.

Om du vill söka efter dejter i en annan stad kan du ändra din plats med hjälp av Travel Mode för att knyta kontakter var som helst.

Några av våra Bumble-prenumerationer inkluderar funktionen  Travel Mode som gör att du kan swipa och visas i en annan stad före och under din resa för att lättare hitta nya kontakter!

Använder du Bumble Web? Klicka här för mer information om att ändra din nuvarande plats.