Hur byter jag plats?

Din plats kommer sättas automatiskt genom din mobils GPS.

Om du vill söka efter dejter i en annan stad kan du ändra din plats med hjälp av Trave-läge och knyta kontakter var du än befinner dig.

Bumble Premium inkluderar funktionen  Trave-läge som gör att du kan swipa och visas i en annan stad före och under din resa för att lättare hitta nya kontakter!

Använder du Bumble på webben? Klicka här för mer information om hur du ändrar din nuvarande plats.