Hur ändrar jag kön på min profil?

Gör så här för att ändra kön på mobilappen:

1. Tryck på den grå silhuetten längst ned till vänster i appen och sedan på "Slutför min profil".
  2. Bläddra till "Min basinfo" och tryck på ditt nuvarande kön.
  3. Välj ett kön.
  4. Om du väljer ett icke-binärt kön blir du ombedd att välja något i avsnittet "Jag vill visas som..." (du kan ändra det så många gånger du vill).

Gör så här för att ändra kön på Bumble på webben:

1. Klicka på profilfotot i det övre vänstra hörnet.
  2. Scrolla till "Min basinfo".
  3. Scrolla till "kön" och klicka på "Fler val...".
  4. Om du väljer ett icke-binärt kön blir du ombedd att välja något i avsnittet "Jag vill visas som..." (du kan ändra det så många gånger du vill).

Observera att det bara går att ändra ditt kön från man till kvinna eller kvinna till man två gånger. Detta gäller endast om ditt kön är man eller kvinna.

Vår kundtjänst kan ändra detta åt dig när som helst, utan frågor. Kontakta oss här.