Hur filtrerar jag min sökning?

På Bumble har alla användare möjlighet att filtrera sina sökresultat enligt ålder, kön och avstånd. Premium-prenumeranter kan begränsa sina resultat ytterligare med hjälp av avancerade sökfilter.

Med avancerade sökfilter kan du t.ex. hitta matchningar som tränar regelbundet eller inte röker, och om du råkar vara på jakt efter en intellektuell tvilling kan du till och med filtrera kandidater enligt utbildningsnivå och stjärntecken! Oavsett hur just din idealiska matchning ser ut finns det flera avancerade sökfilter som hjälper dig att hitta den du söker.

Så ställer du in filter i appen:

• Klicka på bikupan längst ner i mitten på skärmen.
  • Klicka på filterikonen i övre högra hörnet. Därefter visas alternativ för att filtrera efter kön och avstånd.
  • Scrolla ned till botten av sidan och klicka på “Välj avancerade sökfilter” för att lägga till ytterligare preferenser.

Så ställer du in filter i webbversionen:

• Klicka på ditt profilfoto i övre vänstra hörnet. En meny öppnas under ditt profilfoto.
  • Klicka på “Inställningar.” På nästa sida visas olika val för att filtrera efter kön och avstånd.
  • Klicka på “Avancerade sökfilter” för att välja ytterligare preferenser.

OBS: Avståndsfiltret är inte tillgängligt i alla länder.