Hvordan kan jeg ændre min lokation på Bumble Web?

Din lokation indstilles automatisk efter din internet browser. Hvis din lokation er forkert, så tjek venligst, at du har tilladt adgang til din lokation i din browser.

Følg disse trin for at indstille din lokation manuelt:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Tryk på "Indstillinger"
  3. Scroll ned indtil, du ser "Lokalitet"
  4. Ved siden af nuværende by vil der være et opdaterings-ikon
  5. Tryk på ikonet, og din lokation vil blive opdateret automatisk ud fra din browsers lokalitetstjenester

Vær venligst opmærksom på, at hvis du bruger Bumble via appen, så vil din lokation blive indstillet efter din telefons (den opdateres hver gang, du starter appen).