Hvad er Moves Making Impact?

Moves Making Impact bruger stærke første skridt på Bumble til at lægge midler direkte i hænderne på tre banebrydende nonprofitorganisationer, der arbejder med sager, der betyder meget for os.

Hver gang en kvinde tager et første skridt ved at sende en besked til et nyt match i date-tilstand, vil Bumble donere direkte til den organisation, der er blevet valgt: Sunde og sikrere forhold, Ligestilling for kvinder eller Red bierne.

Du kan finde mere information om initiativet, de udvalgte organisationer og deres missioner her.

Du kan ændre hvilket formål, du støtter når som helst på følgende måde:

1. Vælg silhuet-ikonet i nederste venstre hjørne
  2. Vælg tandhjuls-/indstillinger-ikonet i øverste venstre hjørne
  3. Scroll ned og vælg 'Indstillinger isbryder-resultater'
  4. Vælg det formål, som du ønsker at støtte (eller vælg 'Se mere' for mere information)