Hvad er Best Bees

Best Bees er de personer, vi tror, du vil kunne lide baseret på dine præferencer og tidligere matches.

Hver dag udvælger vi et par profiler til dig, som er placeret i fanen "Best Bees" i appen. Du vil kunne sende et like om ugen, eller du kan opgradere til Premium for at sende et like til dem alle.

Alle medlemmer, der har haft mindst ét match tidligere, vil have adgang til Best Bees.

Hvis du støder på et problem med funktionen eller har generel feedback, kan du kontakte os her.