Hvad er Bumble Boost og og Bumble Premium?

Bumble Boost er en af vores ekstrafunktioner. [OBS: Vi beta-tester i øjeblikket nye versioner i nogle områder. Vi anbefaler kraftigt, at du læser denne artikel i sin helhed for at se, om du befinder dig i et af test-landene.*]

Når du tilmelder dig Bumble Boost kan du:

1. Se alle dem, der har stemt Ja til dig (Din BeeLine)
  2. Forlænge dine matches med 24 timer
  3. Re-matche med udløbne forbindelser

Du kan se, hvordan du tilmelder dig Bumble Boost via den pixelerede grønne firkant i din match-kø.

Det opdaterede Bumble Boost indkluderer:

Bumble Premium inkluderer:

• Adgang til avancerede filtre
  • Adgang til din BeeLine, så du kan se dine beundrere
  • Rejsetilstand
  • BackTrack
  • Muligheden for at forlænge tiden på dine nuværende matches
  • Re-match udløbne matches
  • Ubegrænsede swipes
  • Et Spotlight om ugen
  • Fem SuperSwipes om ugen

Du kan tilmelde dig Bumble Premium ved at trykke på det pixelerede firkant i din match-kø, eller for at se begge muligheder, tryk på silhuetten i bunden af venstre hjørne, og vælg dit ønskede abonnement.

* * Bumble Premium og Bumble Boost er nu tilgængelige for alle brugere på iOS-enheder i alle lande. Hvis du bruger en Android-enhed, så vil Bumble Premium og Bumble Boost være tilgængelige for brugere, der befinder sig i Australien, New Zealand og Storbritannien. For alle andre brugere, vil det være Legacy Boost

* * Hvis du tidligere har abonneret på Boost for livet, så vil det automatisk blive konverteret til Premium ligeså snart, at det er tilgængeligt i dit land/område.