Vad är Bumble Boost och Bumble Premium?

Bumble Boost är en av våra betaltjänster. (Notera: Vi betatestar nya versioner i vissa regioner, så se till att du läser igenom hela den här texten för att se om du är i en av våra testregioner)

Den gamla versionen av Bumble Boost ger dig tillgång till följande extrafunktioner:

1. Se alla som swipat höger på dig (din Beeline)
  2. Förläng dina matchningar med 24 timmar
  3. Matchas igen med utgångna matchningar

Du kan läsa mer om hur du aktiverar Boost genom att klicka på den gröna pixlade rutan i din Matchnings-kö.

Förnyade Bumble Boost inkluderar:

Bumble Premium inkluderar:

• Access till obegränsat med Avancerade sökfilter
  • Access till din Beeline där du kan spana in dina beundrare
  • Travel-läge
  • Backtrack
  • Möjlighet att förlänga tiden för dina matchningar
  • Matcha igen med utgångna matchningar
  • Obegränsat med swipes
  • En Spotlight per vecka
  • Fem SuperSwipes per vecka

Du kan aktivera Bumble Premium genom att klicka på den pixlade rutan i in matchnings-kö eller se båda alternativen genom att klicka på siluetten nere till vänster, och tryck på önskad prenumeration.

* * Bumble Premium och Bumble Boost finns nu tillgängliga för alla iOS-användare i alla länder. Om du använder en Android-enhet finns Bumble Premium och Bumble Boost endast tillgängliga för användare i Australien, Nya Zealand och Storbritannien. Alla andra iOS-användare kommer ha tillgång till den gamla versionen av Boost.

* * Om du tidigare aktiverat "Boost för alltid", kommer du automatiskt att konverteras till Premium så snart funktionen är tillgänglig i ditt land/region.