Vad är Bumble Boost och Bumble Premium?

Bumble Boost är en av våra betaltjänster. (Notera: Vi betatestar nya versioner i vissa regioner, så se till att du läser igenom hela den här texten för att se om du är i en av våra testregioner)

Legacy-versionen av Bumble Boost ger dig tillgång till följande extrafunktioner:

1. Se alla som swipat höger på dig (din Beeline)
  2. Förläng dina matchningar med 24 timmar
  3. Matchas igen med utgångna matchningar

Du kan läsa mer om hur du aktiverar Boost genom att klicka på den gröna pixlade rutan i din Matchnings-kö.

*Om du är i Nya Zealand, Australien, USA, Kanada, Tyskland, Frankrike, Irland eller Storbritannien och använder iOS kan du välja mellan våra nya prenumerationsalternativ – Bumble Premium och vår förnyade Bumble Boost.

Förnyade Bumble Boost inkluderar:

Bumble Premium inkluderar:

• Access till obegränsat med Avancerade sökfilter
  • Access till din Beeline där du kan spana in dina beundrare
  • Travel-läge
  • Backtrack
  • Möjlighet att förlänga tiden för dina matchningar
  • Matcha igen med utgångna matchningar
  • Obegränsat med swipes
  • En Spotlight per vecka
  • Fem SuperSwipes per vecka

Du kan aktivera Bumble Premium genom att klicka på den pixlade rutan i in matchnings-kö eller se båda alternativen genom att klicka på siluetten nere till vänster, och tryck på önskad prenumeration.

* Om du bor i Nya Zealand, Australien, Kanada, Tyskland, Frankrike, Irland, Storbritannien eller USA, och använder iOS kommer du inte längre kunna aktivera Legacy-versionen av Bumble Boost.

* * Om du tidigare aktiverat "Boost för alltid", kommer du automatiskt att konverteras till Premium så snart det är tillgängligt i ditt land/region.