Vad är Bumble Boost och Bumble Premium?

Den gamla versionen av Bumble Boost ger dig tillgång till följande extrafunktioner:

1. Se alla som swipat höger på dig (din Beeline)
  2. Förläng dina matchningar med 24 timmar
  3. Matchas igen med utgångna matchningar

Du kan läsa mer om hur du aktiverar Boost genom att klicka på den pixlade rutan i din Matchnings-kö.

Förnyade Bumble Boost inkluderar:

Bumble Premium inkluderar:

• Åtkomst till obegränsat med Avancerade sökfilter
  • Åtkomst till din Beeline där du kan spana in dina beundrare
  • Travel-läge
  • Backtrack
  • Möjlighet att förlänga tiden för dina matchningar
  • Matcha igen med utgångna matchningar
  • Obegränsat med swipes
  • En Spotlight per vecka
  • Fem SuperSwipes per vecka

Du kan aktivera Bumble Premium genom att klicka på den pixlade rutan i in matchnings-kö eller se båda alternativen genom att klicka på siluetten nere till vänster, och tryck på önskad prenumeration.

Bumble Premium och Bumble Boost är nu våra nya prenumerationsalternativ. Om du avbryter din gamla version av Bumble Boost kommer du endast att kunna köpa Bumble Boost eller Bumble Premium i framtiden.

* * Om du tidigare aktiverat "Boost för alltid", kommer du automatiskt att konverteras till Premium så snart funktionen är tillgänglig i ditt land/region.