Hvad er Rejsetilstand, og hvordan fungerer det?

[* OBS: Hvis du bruger iOS, så er Rejsetilstand nu kun tilgængeligt, som del af vores Bumble Premium abonnement, og vil automatisk blive tilgængeligt, når du opgraderer.  Hvis du befinder dig i USA, Canada, Frankrig eller Tyskland og bruger en Android, så kan du stadig stadig købe Rejsetilstand med Coins.*]

Skal du på konference om nogle dage, men ville ønske at du kunne begynde at networke nu? Flytter du til en ny by og ønsker at forbinde med en ny BFF, som kan vise dig de bedste steder? Skal du på din drømmeferie og leder efter en, du kan danse med? Uanset om du bare skal ned ad vejen eller rundt om jorden, så hjælper Rejsetilstand dig med at forme meningsfyldte forbindelser.

Når du aktiverer Rejsetilstand, så kan du vælge en by, som din profil vil fremtræde i, i syv dage. Din lokation vil blive vist som centrum af den by, du har valgt(i øjeblikket er det ikke muligt at ændre til en anden lokation byen), og en indikator vil vise andre brugere, at du bruger Rejsetilstand.

Følg disse trin for at aktivere Rejsetilstand:

1. Åbn indstillinger ved at trykke på det grå tandhjuls-ikon i øverste venstre hjørne af appen

2. Scroll til Lokation-sektionen nederst, og tryk på “Rejs til…”

3. Søg efter den ønskede by, og vælg den

4. Hvis du bruger en Android og befinder dig i et af de ovennævnte lande, så vil fem Bumble Coins blive fratrukket din saldo (alternativt vil du blive spurgt om at købe dem). Hvis du har abonnement på Premium og bruger iOS, så vil Rejsetilstand automatisk blive aktiveret efter du har valgt lokation.

5. Et ur vil blive synligt under din lokation i indstillinger, så du ved, hvor længe du har tilbage