Hvad er Travel, og hvordan fungerer det?

[OBS: Vi beta-tester i øjeblikket muligheder for Premium-funktioner i nogle regioner. Læs venligst denne artikel for at se, om du befinder dig i et af test-landene.*]

Skal du på konference om nogle dage, men ville ønske at du kunne begynde at networke nu? Flytter du til en ny by og ønsker at forbinde med en ny BFF, som kan vise dig de bedste steder? Skal du på din drømmeferie og leder efter en, du kan danse med? Uanset om du bare skal ned ad vejen eller rundt om jorden, så hjælper Travel-funktionen dig med at forme meningsfyldte forbindelser.

Når du aktiverer Travel, så kan du vælge en by, som din profil vil fremtræde i, i syv dage. Din lokation vil blive vist som centrum af den by, du har valgt(i øjeblikket er det ikke muligt at ændre til en anden lokation byen), og en indikator vil vise andre brugere, at du bruger Travel.

Følg disse trin for at aktivere Travel:

1. Åbn Indstillinger ved at trykke på det grå tandhjuls-ikon i øverste venstre hjørne af appen
  2. Scroll til sektionen, Lokation, nederst, og tryk på “Rejs til…”
  3. Søg efter den by, du ønsker at fremtræde i, og vælg den
  4. Fem Bumble Coins vil blive trukket fra din saldo(eller du vil blive ført videre til at købe dem)
  5. En timer vil blive synlig under din lokation i indstillinger, så du kan se hvor længe du har tilbage

* Hvis du befinder dig i Mexico, Indien, New Zealand, Australien, USA, Storbritannien, Canada, Frankrig, Tyskland eller Irland og bruger en iOS-enhed, så vil Rejetilstand nu kun være tilgængeligt som del af vores Bumble Premium abonnement, og vil automatisk blive tilgængeligt, når du opgraderer.  Hvis du befinder dig i Australien eller New Zealand, og bruger en Android-enhed, så er dette også en del af Bumble Premium. Men hvis du befinder dig i USA, Canada, Frankrig eller Tyskland, og bruger en Android, så kan du købe Rejsetilstand adskilt.