Vad är Travel och hur funkar det?

OBS: Om du använder Bumble på iOS finns rese-läget endast tillgängligt som del av vår prenumerationstjänst Bumble Premium  och aktiveras automatiskt när du uppgraderar.  Om du befinner dig i USA, Kanada, Frankrike eller Tyskland och använder Android kan du fortfarande köpa Travel-läge med coins.*]

Ska du åka på konferens och vill börja nätverka på en gång? Planerar du att flytta till en annan stad och vill träffa nya kompisar? Dags för semester och behöver en partypolare att dansa natten lång med? Oavsett om du bara ska åka några stationer bort eller till andra sidan jordklotet, kan funktionen Travel hjälpa dig att knyta nya kontakter.

När du aktiverar Travel kan du välja i vilken stad du vill att din profil ska visas i under 7 dagar. Din profil kommer att synas som om den är i centrum i staden du har valt (just nu går det inte att välja en exakt plats) och en symbol kommer att visa att du använder Travel.

Gör så här för att aktivera Travel:

1. Öppna inställningarna genom att trycka på det grå kugghjulet i det övre vänstra hörnet i appen

2. Scrolla till platsinställningarna längst ner och tryck på "Travel to…"

3. Sök efter staden du vill visas i och välj den

4. Om du använder Android och befinner dig i någon av länderna ovan kommer fem Bumble Coins att dras från ditt saldo (eller så tas du till betalningssidan). Om du redan prenumererar på Bumble Premium och använder iOS aktiveras Travel-läge automatiskt efter att du gjort ditt val.

5. Du kommer att se en timer under din plats i inställningarna så du vet hur lång tid funktionen är aktiverad