Mikä on Sinulle-osio?

Sinulle-osiosta löydät ihmiset, jotka sopivat kriteereihisi ja aiempiin yhteyksiisi.

Päivittäin valitsemamme ihmiset löytyvät sovelluksen Sinulle-osion kautta. Joka viikko voit tykätä yhdestä heistä tai tilata Premiumin antaaksesi tykkäyksiä ilman rajoituksia.

Sinulle -valikoima on saatavissa heti kun sinulla on vähintään yksi yhteys.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on ongelmia käyttää Sinulle-ominaisuutta tai muuta palautetta. Yhteydenotto onnistuu täältä.