Mikä on 'Vaikuta siirroillasi'?

Olemme luoneet 'Vaikuta siirroillasi' -kampanjan yhdessä Vital Voices -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kampanja tukee naisten johtamia projekteja Bumblessa tehtyjen aloitussiirtojen voimin. Joka kerta, kun nainen avaa keskustelun Bumblessa, teemme lahjoituksen yhdelle kolmesta naisesta, jotka pyrkivät parantamaan naisten asemaa julkisen sektorin, kehitysyhteistyön tai ihmisoikeuksien saralla. Lisätietoa kampanjastamme, sen tukemista naisista ja heidän tavoitteistaan löytyy täältä.

Voit muuttaa aloitussiirroilla tukemaasi kohdetta milloin tahansa seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa siluettikuvaketta
  2. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa hammasratas-kuvaketta
  3. Selaa alaspäin kohtaan 'Vaikuta siirroillasi -asetukset'
  4. Valitse kohde, jota haluat tukea (tai valitse 'Lue lisää' saadaksesi lisätietoa)