Wat is Goede eerste stappen?

Goede eerste stappen maakt gebruik van empowered eerste stappen op Bumble om direct te doneren aan drie invloedrijke non-profitorganisaties die zich inzetten voor zaken die ons aan het hart gaan.

Elke keer dat een vrouw een eerste stap zet door een nieuwe match in Date-modus een bericht te sturen, doet Bumble een rechtstreekse donatie aan de organisatie met een doel dat jij kiest: gezonde en veilige relaties, gelijkheid voor vrouwen of het redden van de bij.

Je vindt hier meer informatie over dit initiatief, de gesteunde organisaties en hun doelen.

Je kunt het doel dat jouw eerste stap steunt altijd wijzigen door de volgende stappen te volgen:

1. Selecteer links onderin het silhouetpictogram.
  2. Selecter rechts bovenin het instellingenpictogram.
  3. Scrol omlaag en selecteer 'Instellingen Goede eerste stappen'.
  4. Selecteer het doel dat je wilt steunen (of selecteer 'Meer info' voor meer informatie).