Mikä on matkatila ja miten se toimii?

[Huom. Tällä hetkellä beta-testaamme premium-ominaisuuksia joillakin alueilla. Lue koko artikkeli selvittääksesi, oletko yhdessä testimaistamme.*]

Tärkeä tapahtuma edessä ja olisi kiva tutustua ihmisiin ennalta? Muutto uudelle paikkakunnalle eikä ketään tuttuja alueella? Toivematkakohde valittu, matkaseuraa vailla tai haussa paikallista tuntemusta? Olitpa matkalla kaupungin toiselle laidalle tai maailman ympäri, matkatila antaa sinulle mahdollisuuden luoda yhteyksiä oikealla hetkellä.

Kun asetat profiilisi matkatilaan, voit valita, millä alueella näyt seuraavan viikon ajan. Sijainniksesi määritetään valitsemasi alueen keskusta (tarkkaa sijaintia ei tueta tällä hetkellä) ja sinut ilmoitetaan olevan matkatilassa.

Matkatilan asettaminen onnistuu seuraavasti:

1. Avaa Asetukset sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa ratas-kuvaketta napsauttamalla
  2. Selaa alaspäin kohtaan 'Sijainti' ja valitse “Matkustan…”
  3. Käytä hakua löytääksesi matkakohteesi
  4. Saldostasi vähennetään viisi Bumble Coinsia (tai sinua kehoitetaan ostamaan Coinseja)
  5. Ajastin käynnistyy sijaitiasetuksissasi, jotta voit seurata, miten paljon aikaa sinulla on jäljellä.

Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai Amerikan Yhdysvalloissa oleville iOS -alustan käyttäjille tarjoamme matkatilan osana Bumble Premiumia.