Mikä on matkatila ja miten se toimii?

[* Huom: iOS-laitteissa matkatila tarjotaan vain osana Bumble Premium -tilausta ja tulee käyttöösi automaattisesti tilauspäivityksen yhteydessä.  Amerikan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa tai Saksassa olevat Android-laitteiden käyttäjät voivat yhä ostaa matkatilan coinseilla.*]

Tärkeä tapahtuma edessä ja olisi kiva tutustua ihmisiin ennalta? Muutto uudelle paikkakunnalle eikä ketään tuttuja alueella? Toivematkakohde valittu, matkaseuraa vailla tai haussa paikallista tuntemusta? Olitpa matkalla kaupungin toiselle laidalle tai maailman ympäri, matkatila antaa sinulle mahdollisuuden luoda yhteyksiä oikealla hetkellä.

Kun asetat profiilisi matkatilaan, voit valita, millä alueella näyt seuraavan viikon ajan. Sijainniksesi määritetään valitsemasi alueen keskusta (tarkkaa sijaintia ei tueta tällä hetkellä) ja sinut ilmoitetaan olevan matkatilassa.

Matkatilan asettaminen onnistuu seuraavasti:

1. Avaa Asetukset sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa ratas-kuvaketta napsauttamalla

2. Selaa alaspäin kohtaan 'Sijainti' ja valitse “Matkustan…”

3. Käytä hakua löytääksesi matkakohteesi

4. Jos käytät Android-laitetta yllä mainituissa kohteissa, saldostasi vähennetään viisi Bumble coinsia (tai sinua kehoitetaan ostamaan coinseja). Jos käytät iOS-laitetta ja sinulla on voimassa oleva Bumble Premium -tilaus, matkatila tulee käyttöösi heti sen valittuasi.

5. Ajastin käynnistyy sijaitiasetuksissasi, jotta voit seurata, miten paljon aikaa sinulla on jäljellä