Miten poistan profiilini?

Löysitkö jo romanttisen kumppanin?

Vaikka olet nyt varattu, voit silti hakea ystäviä tai uramahdollisuuksia! Mitäpä jos poistat deittiprofiilisi, mutta jatkat Bizz- ja BFF-tilan käyttöä? Näin se onnistuu!

Digitaalisen detoksin tarpeessa?

Voit pitää pienen tauon ja silti säilyttää profiilisi.Kokeile poissaolotilaa.

Haluatko todella poistua kokonaan?

Voit poistaa profiilisi seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen "Asetukset"-valikko.
  2. Selaa alaspäin ja valitse "Poista tili".
  3. Sinua pyydetään kertomaan poiston syy ja vahvistamaan valintasi kirjoittamalla "Poista".

* TÄRKEÄÄ HUOMAUTUS: Muiden sovellusten tapaan, Bumble-sovelluksen poistaminen puhelimestasiei poista profiiliasi. Noudata annettuja ohjeita poistaaksesi profiilisi kokonaan. Jos olet jo poistanut sovelluksen puhelimestasi ja haluat myös poistaa profiilisi, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme -- voimme poistaa profiilin puolestasi!

Jos sinulla on voimassa oleva maksullinen tilaus, se on peruutettava App Storen tai Google Play -kaupan kautta, jotta vältyt muilta maksuilta.

Meillä tulee sinua ikävä! Olet aina tervetullut takaisin.