Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Miten poistan profiilini?

Löysitkö jo romanttisen kumppanin

Vaikka olet nyt varattu, voit silti hakea ystäviä tai uramahdollisuuksia! Mitäpä jos poistat deittiprofiilisi, mutta jatkat Bizz- ja BFF-tilojen käyttöä? Näin se onnistuu:

  • Napauta profiilikuvaketta ja sitten näytön oikeassa yläkulmassa olevaa harmaata rataskuvaketta avataksesi asetukset

Huom: Jos haluat tallentaa muiston jostain käymästäsi keskustelusta, tee se ennen kuin jatkat eteenpäin. Seuraavassa vaiheessa et pysty enää nappaamaan kuvakaappauksia muistoksi.

Kun valitset Date-tilan poiston, sinua pyydetään varmistamaan, että todella haluat poista Date-tilan pysyvästi ja että tämä toimenpide postaa kaikki Date-tilassa luomasi yhteydet.

Digitaalisen detoksin tarpeessa?

Voit pitää pienen tauon ja silti säilyttää profiilisi asettamalla sen poissaolotilaan. Näin et tule menettämään nykyisiä yhteyksiäsi tai keskustelujasi. 

Haluatko todella poistua kokonaan?

Voit poistaa profiilisi seuraavasti:

  • Käynnistä Bumble-sovellus
  • Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta 
  • Avaa asetukset näytön oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta napauttamalla
  • Selaa sivua alaspäin
  • Valitse “Poista tili”
  • Valitse syy, miksi haluat poistaa profiilisi.
  • Napauta “Poista tili” uudelleen
  • Kirjoita sana “poista” (pienillä kirjaimilla)
  • Vahvista valintasi

Muiden sovellusten tavoin, Bumble-sovelluksen poistaminen puhelimestasi ei poista profiiliasi. Noudata yllä olevia ohjeita poistaaksesi profiilisi kokonaan. Tiedät, että tilisi on poistettu, kun siirryt poiston jälkeen Bumblen rekisteröitymissivulle. Jos yrität tämän jälkeen kirjautua uudelleen, luot uuden profiilin.

Jos et jostain syystä onnistu poistamaan profiilasi yllä annettujen ohjeiden avulla, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme täällä. Valitse "Pyydä sinusta tallennettua tietoa" ja täydennä lomake. Muista tarkentaa, haluatko poistaa tilisi vai sinusta tallennetut tiedot.

Asian käsittely voi kestää jopa 30 päivää ja edellyttää henkilöllisyytesi tarkistamista varmistaaksemme, että sinulla on tilinhaltijan oikeudet.

Kun olet tehnyt pyynnön yhteydenottolomakkeella, lähetämme vastauksen sähköpostiisi.

Huom: Profiilin poisto ei lopeta voimassa olevaa tilausta. Jos sinulla on maksullinen Bumble Boost -tilaus, on tärkeää, että peruutat sen annettujen ohjeiden mukaisesti, jotta vältyt muilta maksuilta. 

Meillä tulee sinua ikävä! Olet aina tervetullut takaisin.💛