Mitä ovat profiilipromptit ja miten niitä voi muuttaa?

Tuomalla oman persoonallisuutesi esille profiilissasi, luot merkittäviä yhteyksiä hyvin nopeasti.

Profiilipromptit on luotu juuri tätä varten! Niiden avulla voit ilmaista omia ajatuksiasi ja samalla rikkoa jään uusien keskustelujen aloittamiseksi.

Voit valita sinulle sopivimmat promptit yli 40 eri vaihtoehdosta ja viestittää valinnoillasi enemmän itsestäsi ja omista harrastuksistasi! Tässä muutama esimerkki:

Nopein tie sydämeeni… on hyvä huumorintaju ja rakkaus Harry Potteriin.

Siteeraan liian usein… repliikkejä Konttori-sarjasta. Kerro oma suosikki-repliikkisi Dwightelta

Ei-neuvoteltavissa… koiraihmiset – ei kiitos kaikille koiranpentukuville!

En ole koskaan… voittanut fantasiajalkapalloliigassa. Kaikki neuvot ensimmäiseen voittoon tervetulleita!

Vinkki asiantuntijoilta: yritä herättää keskustelua vastauksellasi tai esitä kysymys osana vastaustasi saadaksesi keskustelun hepommin käyntiin.

Voit lisätä 3 promptia profiiliisi. Voit tehdä sen näin:

1. Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa harmaata profiilikuvaketta

2. Valitse ”muokkaa” profiilikuvasi alla

3. Valitse “Lisää kysymys”

Jos haluat myöhemmin vaihtaa uuteen promptiin tai muuttaa vastaustasi, napsauta kyseisen promptin vieressä olevaa ruksia.