Mitä ovat profiilipromptit ja miten niitä voi muuttaa?

Tuomalla oman persoonallisuutesi esille profiilissasi, luot merkittäviä yhteyksiä hyvin nopeasti.

Profiiliprompteihin vastaamalla tämä onnistuu parhaiten ja ne ovat myös oivia keskusteluaiheita! Tässä muutama esimerkki:

Mielestäsi paras luonteenpiirre...

Kaksi totuutta ja yksi valhe...

Unelmien ensitreffit...

Valitsemalla Muokkaa, voit lisätä 3 promptia profiiliisi. Jos haluat myöhemmin vaihtaa uuteen promptiin tai muuttaa vastaustasi, napsauta kyseisen promptin vieressä olevaa ruksia.