Mitä ovat Profiilipromptit?

Haluamme tuoda sinun oman ihanan persoonasi esille Bumble-profiilissasi. Profiilipromptit ovat ehdotuksia sinua kiinnostavista asioista ja paljon muuta! Lisäämällä Profiiliprompteja muiden on helppo avata keskustelu kanssasi. Tässä muutamia esimerkkejä:

Mielestäsi paras luonteenpiirre...

Kaksi totuutta ja yksi valhe

Unelmien ensitreffit...

Tällä hetkellä et voi poistaa Profiilipromteja kokonaan, mutta voit aina päivittää niitä. Näin jutut pysyvät kiinnostavina! Päivitys sovelluksella:

1. Valitse Muokkaa profiilia ja napsauta kysymyksen vieressä olevaa X -merkkiä.
  2. Valitse Päivitä muuttaaksesi vastausta tai Vaihda muuttaaksesi promptia.

Päivitys Bumblen verkkosivuilla:

1. Valitse Muokkaa profiilia ja sitten Profiilipromptit. Jos haluat vaihtaa vastauksesi, napsauta sen alta (keltaisella) muokataksesi.

Valitse Tallenna vahvistaaksesi!