Miten vaihdan sukupuoleni oikeaan?

Voit vaihtaa sukupuolta mobiilisovelluksella seuraavasti:

1. Napsauta kynä-kuvaketta muokataksesi profiilisi
  2. Selaa “Perustiedot”-osioon ja napsauta sukupuolta
  3. Valitse sukupuolesi tarjolla olevalta listalta
  4. Jos sukupuolivalintasi on jotain muuta kuin mies tai nainen, valitse, kummalle sukupuolelle sinut näytetään kohdassa "Haluan näkyä..." (voit muuttaa tämän niin monta kertaa kuin haluat)

Voit vaihtaa sukupuolta Bumblen verkkosivuilla seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse “Perustiedot”
  3. Selaa "Sukupuoli"-osioon ja valitse "Muita vaihtoehtoja..."
  4. Jos sukupuolivalintasi on jotain muuta kuin mies tai nainen, valitse, kummalle sukupuolelle sinut näytetään kohdassa "Haluan näkyä..." (voit muuttaa tämän niin monta kertaa kuin haluat)

Huom. vaikka voit muuttaa sukupuoltasi vain kerran, ymmärrämme, että oman sukupuolen määrittäminen ei aina ole lopullinen valinta, joten voimme muuttaa sen pyydöstäsi uudelleen. Pyynnön voi lähettää osoitteeseen support@team.bumble.com.