Voiko Date-tilan poistaa?

Varattu? Tapasit jonkun varteenotettavan ja olet nyt suhteessa?

Kyllä, voit poistaa Date-profiilisi ja silti säilyttää Bizz- ja BFF-profiilisi! Tee näin:

1. Mene profiilisivullesi ja avaa asetukset näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta napsauttamalla
  2. Kytke Date-tila pois päältä
  3. Sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa Date-tilan ja että tämän jälkeen Date-profiiliasi ei näytetä muille ja kaikki nykyiset Date-yhteytesi poistetaan

Suosittelemme, että otat kuvakaappauksen kaikista sinulle tärkeistä keskusteluista ennen Date-tilan poistoa, koska niiden palauttaminen ei tule onnistumaan palaamalla Date-tilaan.

Palataksesi Date-tilaan, avaa sovellusasetukset ja käynnistä Date-tila uudelleen.