Miten voin vahvistaa profiilini?

Haluatko vahvistaa profiilisi? Näin se onnistuu:

1. Napsauta vahvistuspainiketta joko omassa tai toisen henkilön profiilissa.

2. Näytämme sinulle yhden sadasta esimerkkikuvastamme ja pyydämme sinua ottamaan omakuvan, jossa kopioit esimerkkikuvan elettä. Kun olet ottanut kuvan, sinut ohjataan lähettämään se Bumblen hyväksyttäväksi.

3. Bumble tarkistaa kaikki kuvat manuaalisesti!

4. Muutaman minuutin kuluttua saat ilmoituksen siitä, onko kuva hyväksytty.

5. Jatka swippaamista!