Pitääkö maksuton kokeilu peruuttaa, jos en halua sen jatkuvan maksullisena?

Kyllä! Jos valitsit maksuttoman kokeilujakson Bumble Premium -tilauksesta, sinun on peruutettava tilauksesi ennen kuin 14 päivän ilmainen tutustumisjaksosi on päättynyt.

Tilaus tulee jatkumaan maksullisena ilmaisen tutustumisjakson jälkeen, ellet peruuta tilausta kokeilujakson aikana.

Huom. tilin tai sovelluksen poistaminen laitteelta ei peruuta kokeilemaasi Bumble Premium -tilausta.