Spørsmålsspillet

Usikker på hvordan du skal starte en samtale eller være litt mer frampå? Spill Spørsmålsspillet!

Du kan klikke på Spørsmålsspillet via hvilken som helst chat-skjerm, sveip deg gjennom spørsmålene til du finner et du liker, eller lag dine egne.

Du og matchen din må begge svare før svaret blir avslørt. De beste svarene i Spørsmålsspillet kommer når dere er åpne, ærlig og har litt glimt i øyet.