Hva er Reaksjoner?

[Vennligst merk: Denne funksjonen er for tiden kun tilgjengelig for brukere i California.]

Vil du skille deg ut i mengden når du matcher med noen på Bumble? Nå kan du det, med Reaksjoner! Slik fungerer det:

Hvis du er i posisjon til å ta det første steget, kan du nå reagere på bilder eller profilspørsmål. Reaksjoner regnes også som første steg, så når du matcher med personen kan dere ta det derfra.

Hvis du ikke er i posisjon til å ta det første steget, kan du fortsatt reagere på bilder eller profilspørsmål ved hjelp av emojis. Reaksjonen din vises for den andre brukeren dersom de har interagert med profilen din på den ene eller andre måten.

Slik kan du reagere på en profil:

• Sveip opp på bildet eller profilspørsmålet deres på Bumble-profilen deres.
  • Velg din reaksjon eller send en kommentar (hvis du ikke er i posisjon til å ta det første steget).

For brukere på Bumble Web: Dersom du bruker nettversjonen, vil du kunne se andres reaksjoner, men du kan ikke sende dem selv. Reaksjoner kan kun sendes via Bumble-appen.