Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Er jeg nedgradert fordi jeg slettet og gjenopprettet profilen min?

Dersom du har slettet og opprettet flere Bumble-profiler etter hverandre, betyr det ikke at profilen din vises sjeldnere på plattformen. Det vi dog vet er at brukere med flere kontoer innen en kort tidsramme ofte får færre matcher.

Dette forekommer fordi sannsynligheten for at en bruker sveiper ja på en profil minker for hver gang de blir vist den samme eller en nesten lik profil. Det kan også føre til at andre brukere tror det er en teknisk feil ettersom de ser den samme profilen flere ganger - noe som fører til en dårlig opplevelse for alle involverte. 

Om du ønsker å ta en pause fra Bumble anbefaler vi at du bruker vår slumre-funksjon som tillater deg å gjemme din profil uten å slette den. Du kan lære mer om slumring her.

Om du opplever problemer med å få matcher, forsikre deg om at du benytter alle de flotte funksjonene som er tilgjengelig, som for eksempel å legge til Badges og Profil-spørsmål og sjekk gjerne også bloggen The Buzz for flere gode tips.

Vennligst merk: dersom du me overdreven hyppighet gjenoppretter profilen din, kan du risikere å motta en advarsel eller bli blokkert fra Bumble permanent.  I henhold til våre retningslinjer forbeholder vi oss retten til å slette eller suspendere en konto når som helst uten forvarsel eller videre ansvar.