Er jeg nedgradert fordi jeg har slettet men siden gjenopprettet min profil?

Om du har slettet også opprettet flere Bumble-profiler etter hverandre endrer ikke hvor often vi viser profilen din til andre eller til en slags "bakgrunnsblokkering". Det vi dog vet er at brukere med flere kontoer innen en kort tidsramme ofte får færre matcher.

Dette forekommer fordi sannsynligheten for at en bruker sveiper ja på en profil minker for hver gang de blir vist den eller en nesten lik profil. Det kan også føre til at andre brukere tror det er en teknisk feil ettersom de ser den samme profilen flere ganger - noe som fører til en dårlig opplevelse for alle involverte.

Om du ønsker å ta en pause fra Bumble anbefaler vi at du bruker vår slumre-funksjon som tillater deg å gjemme din profil uten å slette den. Du kan lære mer om slumring her.

Om du opplever problemer med å få matcher, forsikre deg om at du benytter alle de flotte funksjonene som er tilgjengelig, som for eksempel å legge til Badges and Profilspørsmål. Sjekk gjerne også bloggen våre The Buzz for videre profiltips.

Vennligst merk at vi, i henhold til våre retningslinjer forbeholder vi oss retten til å slette eller suspendere en konto når som helst uten forvarsel eller videre ansvar.