Kan jeg bruke Bumble uten å gi tillatelse til min plassering?

For øyeblikket må du gi Bumble tillatelse til å hente din plassering når du bruker appen, slik at vi kan vise deg relevante profiler i ditt område.

Du kan velge mellom to alternativer:

1. Mens du bruker appen - Din plassering vil kun bli oppdatert når Bumble-appen er åpen og i bruk. Den vil ikke oppdateres dersom appen går i bakgrunnen.

2. Alltid - Din plassering vil bli oppdatert når Bumble-appen er åpen og når den går i bakgrunnen. Du kan lukke appen helt dersom du ikke ønsker at plassering oppdateres når appen ikke er åpen.

Merk: Hvis du velger å ikke gi tillatelse, vil du ikke kunne se nye matcher, Du vil kunne chatte med eksisterende matcher, men for å sveipe og se nye matcher må du aktivere stedstjenester.