Spørsmålsspillet

Usikker på hvordan du skal starte en samtale eller være litt mer frampå? Spill Spørsmålsspillet!

Du kan klikke på Spørsmålsspillet via hvilken som helst chat-skjerm på høyre siden av tekstboksen og sveipe deg gjennom spørsmålene til du finner et du liker, eller lag dine egne.

Du og matchen din må begge svare før svaret blir avslørt. De beste svarene i Spørsmålsspillet kommer når dere er åpne, ærlig og har litt glimt i øyet.