Hva er Apple Sign-In?

Apple Sign-In tillater deg å opprette og logge inn på din Bumble-profil med din Apple ID. For å logge inn med denne metoden bare følg disse stegene:

1. Trykk på 'Fortsett med Apple' når du er på innloggingsskjermen
  2. Bekreft innloggingen med metoden du prefererer (f.eks. Face ID)
  3. Opprett din Bumble-profil om du er førstegangsbruker eller fortsett å sveipe om du er returnerende.

Vennligst merk at du kun kan velge innloggingsmetode ved registrering. Du kan ikke endre innlogginsmetode på en profil som allerede eksisterer.