Hvordan kobler jeg Spotify til min profil?

For å koble til din Spotify-konto og legge inn artisene du hører mest på:

1. Trykk på den grå silhuetten nederst til venstre på skjermen
  2. Trykk på "blyant-ikonet" på det runde bildet midt på skjermen
  3. Bla ned til Tilkoblede kontoer
  4. Trykk på "Koble til Spotify"
  5. Du vil bli bedt om å føre inn din innloggingsinfo til Spotify, trykk så "Logg inn"
  6. Om du allerede er logget inn vil du simpelthen bli spurt om å godta brukervilkårene.

Om du ikke ønsker at alle dine mest hørte på artiser skal vises, trykk på "Skjul artist" under bildet av artisten.