Hva er filtre og avanserte filtre?

Filtre tillater deg som bruker å definere kriteriene for hvilken profiler du vises.

Filtre som angår hvem du ønsker å vises til (tilgjengelig på Date og Bizz), alder, og avstand (sistnevnte er ikke tilgjengelig i alle regioner) definerer du når du oppretter din konto og kan endres når som helst. Så snart du har definert preferanser for disse filtrene vil du kunne legge til et par avanserte filtre i tillegg.

Alle brukere kan legge til to avanserte filterkriterier, mens brukere med Bumble Boost kan legge til uendelig antall avanserte filtre. Vennligst merk at du kun kan velge et filterkriterie basert på dine egne valg (f.eks. om du selv ikke har valgt å svare på om du røyker eller ikke vil du ikke kunne bruke dette som et filterkriterie for å filtrere ut røykere før du selv svarer på samme spørsmål).

Ønsker du å ha andre kriterier når du sveiper etter venner fremfor en date? Ikke noe problem! Alle tre modusene - Date, BFF, og Bizz - har sine egne filtermuligheter, så uansett hvilken modus du er i vil du kunne definere filtre utifra det du er på jakt etter.

For å legge inn avanserte filtre, vennligst følg disse stegene:

Mobilappen:

1. Gå til sveipekøen og trykk på ikonet øerst til høyre
  2. Bla ned til Filtre og velg Velg avanserte filtre
  3. Du kan her definere filtrene du ønsker å aktivere

Bumble Web:

1. Trykk på profilbildet øverst til venstre på skjermen
  2. Velg Innstillinger
  3. Bla ned til avanserte filtre og trykk på den seksjonen

Husk: Jo flere filtre du legger inn, jo færre brukere vil du bi vist. Om du opplever lite aktivitet anbefaler vi at du ser igjennom filtrene du har definert for å se om du kan utvide noen av disse kriteriene.