Kan jeg logge inn med Apple ID for å logge inn på en eksisterende konto?

Om du allerede har en Bumble-konto registrert via en annen innlogginsmetode (f.eks. Facebook) men ønsker å heller benytte Apple-innlogging kan du gjøre dette på følgende måte:

1. Logg inn på en mobilenhet med den vanlige metoden du benytter( f.eks. Facebook)
  2. Trykk deretter på person-ikonet nederst til venstre på skjermen
  3. Velg så tannhjul-ikonet øverst til venstre
  4. Trykk på "Innlogginsmetoder"
  5. Velg muligheten for å legge til Apple ID

Så snart du har tilknyttet din Apple ID kan du beholde flere innloggingsmetoder eller fjerne alle unntatt den ene du ønsker å bruke.

Vennligst merk: For øyeblikket kan du kun legge til nye innloggingsmetoder med mobilappen vår.

Påminnelse: Om du logger inn med en innloggingsmetode som ikke er tilknyttet en profil vil du kanskje opprette en ny, blank profil. For mer informasjon om dette, vennligst se dette innlegget.