Kan jeg legge til flere innloggingsmetoder på min profil?

Vi har gjort det enklere for brukere å logge inn igjen på Bumble ved å tilby muligheten for å sette opp flere innlogginsmetoder. Dette betyr at du ikke trenger å huske hvordan du registrerte din konto hver gang du ønsker å logge inn, og det gir ekstra sikkerhet i tilfelle en av innloggingsmetodene dine skulle bli misbrukt (f.eks. at noen får uønsket tilgang på din Facebook-konto). For å legge til en ny innlogginsmetode:

• Gå til dine innstillinger og bla ned til "Sikkerhet og personvern"
  • For å legge til Facebook, telefonnummer eller Apple ID, klikk på "Innloggingsmetoder"
  • For å aktivere Face ID for innlogging, klikk på “Face ID” og verifiser ansiktet ditt på skjermen. Deretter vil du se “Ferdig" Face ID aktivert” for å bekrefte at endringene er blitt lagret.

Når du har lagt til en alternativ innloggingsmetode kan du også administrere eventuelle metoder du ønsker å fjerne. Vennligst merk at du må fortsatt ha din Facebook, Apple ID eller telefonnummer linket til kontoen din i tillegg til å legge til Face eller Touch ID.

For eksisterende Bumble-brukere vil vi minne deg på at du kan legge til flere innloggingsmetoder når du logger ut første gang, slik at det blir enklere å logge inn igjen ved neste anledning. Nye brukere kan legge til flere innloggingsmetoder når en profil opprettes slik at du alltid har tilgang på din profil!