Kan jeg legge til flere innloggingsmetoder på min profil?

Vi har gjort det enklere for brukere å logge inn igjen på Bumble ved å tilby muligheten til å sette opp flere innlogginsmetoder. Dette betyr at du ikke nødvendigvis trenger å huske hvordan du registrerte din konto hver gang du ønsker å logge inn og gir ekstra sikkerhet i tilfelle en av innloggingsmetodene dine skulle bli misbrukt (f.eks. at noen får uønsket tilgang på din Facebook-konto). For å legge til en ny innlogginsmetode:

• Gå til dine innstillinger og bla ned til innloggingsmetoder
  • Velg mellom Facebook, telefonnummer eller Apple ID
  • Når du har lagt til en alternativ innloggingsmetode kan du også administrere eventuelle metoder du ønsker å fjerne

For eksisterende Bumble-brukere vil vi minne deg på at du kan legge til flere innloggingsmetoder når du logger ut første gang, slik at det blir enklere å logge inn igjen ved neste anledning

Nye brukere kan legge til flere innloggingsmetoder når en profil opprettes slik at du alltids har tilgang på din profil!