Hvordan oppdatere eller endre e-postadressen?

Du trenger bare å følge disse trinnene for å oppdatere e-postadressen din:

1. Velg den grå silhuetten nederst i venstre hjørne
  2. Velg det grå ikonet øverst i høyre hjørne
  3. Gå helt ned og velg “Varselinnstillinger”
  4. Velg “Nye meldinger”
  5. Velg “Endre e-postadresse?”
  6. Angi e-postadressen du ønsker å motta varsler på, og klikk på “OK”
  7. Velg “Ja” eller “Kanskje senere” for å angi innstillingene dine
  8. Velg “Bekreft”
  9. Gå til e-posten du la til og velg “bekreft e-post” i e-posten vi sendte deg!

Vi anbefaler å alltid holde e-postadressen din oppdatert slik at du kan motta oppdateringer, samt være tilgjengelig i tilfelle vi trenger å kontakte deg.