Miten päivitän sähköpostiosoitteeni?

Voit tarvittaessa päivittää sähköpostiosoitteesi seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa harmaata profiilikuvaketta
  2. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa harmaata rataskuvaketta
  3. Selaa sivua alaspäin ja valitse “Ilmoitusasetukset”
  4. Valitse “Uudet viestit”
  5. Valitse “Vaihda sähköpostia?”
  6. Syötä se sähköpostiosoite, jonne haluat ilmoitusten saapuvan ja valitse “OK”
  7. Valitse ilmoitukset, joita haluat vastaanottaa
  8. Vahvista valintasi
  9. Seuraavaksi saat meiltä viestin sähköpostiisi. Napsauta siinä olevaa sähköpostin vahvistuslinkkiä.

On tärkeää, että pidät tietosi ajan tasalla, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.