Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg bruke Bumble uten å gi tillatelse til min plassering?

For øyeblikket må du gi Bumble tillatelse til å hente din plassering når du bruker appen, slik at vi kan vise deg relevante profiler i ditt område. Om du dog ønsker å skru av tillatelse til å hente plassering vil du fremdeles kunne chatte med matcher du allerede har og plasseringen din vil forbli den samme som du hadde før du fjernet tillatelsen.