Hva er Steg Med Mening?

Steg Med Mening legger til rette for at første steg på Bumble gir støtte direkte til tre banebrytende ideelle organisasjoner som jobber med utfordringer som ligger oss tett til hjertet av vårt oppdrag.

Hver gang en kvinne tar initiativ ved å sende en melding i Date-modus, vil Bumble gi en donasjon direkte til en organisasjon du ønsker å støtte: Trygge og sunnere forhold, Likestilling for kvinner, eller Save the Bees.

Du kan finne mer informasjon om organisasjonene og deres oppdrag her.

Du kan til en hver tid endre hvor donasjonene fra dine første trekk går til ved å følge disse stegene:

1. Trykk på profilikonet øverst til venstre
  2. Trykk på tannhjul-ikonet nederst til vestre
  3. Bla ned og velg 'Steg Med Mening - Innstillinger'
  4. Velg hjertesaken du ønsker å støtte (eller trykk 'Les mer' for videre informasjon om en hjertesak)