Alle samtalene mine er borte!

Det kan være flere grunner til at samtalene dine ikke vises.

Dersom samtalene dine forsvant etter at du logget inn på kontoen din igjen, kan det være at du ved en feil har opprettet en annen profil (et duplikat). Prøv å logge ut og logge inn igjen med den samme innloggingsmetoden du brukte da du opprettet kontoen din. Hvis dette var grunnen vil samtalene dine vises igjen.

Dine samtaler kan også ha forsvunnet fordi du deaktiverte Date-modus. Når Date-modus deaktiveres, vil matchene og samtalene dine forsvinne fra kontoen din. Beklageligvis kan ikke samtales gjenopprettes når Date-modus er blitt deaktivert.  Du kan derimot starte på nytt og få nye matcher hvis du aktiver Date-modus igjen.