Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hoe koppel ik mijn Instagram-account aan mijn profiel?

Zo kun je je Instagram-overzicht koppelen aan je Bumble-profiel:

  1. Tik op het grijze silhouetpictogram linksonder in beeld
  2. Tik op Voltooi mijn profiel in de cirkelvormige foto in het midden van het scherm om je profiel te bewerken
  3. Scrol omlaag tot onder Gekoppelde accounts
  4. Tik op de rode balk met Koppel je Instagram
  5. Je wordt gevraagd je inloggegevens in te voeren voor Instagram. Tik op Inloggen