Wat zijn filters en Extra zoekfilters?

Filters is een functie op Bumble waarmee je op gebruikers kunt filteren die in je Swipe Deck worden weergegeven.

De filters voor gebruikers waar je mee wilt matchen (beschikbaar in Dating en Bizz), bestaan uit de leeftijd en (in veel regio's) de afstand wanneer je je account maakt en kunnen op elk gewenst moment worden gewijzigd. Nadat je die initiële voorkeuren hebt aangegeven, kun je aanvullende Extra zoekfilters opgeven.

Extra zoekfilters zijn nu onderdeel van Bumble Premium en abonnees kunnen uit een onbeperkt aantal Extra zoekfilters kiezen. Het is belangrijk op te merken dat je alleen een filter kunt selecteren als je jezelf met die categorie hebt geïdentificeerd (bijvoorbeeld als je zelf niet je persoonlijke voorkeur hebt opgegeven over roken, kun je niet filteren op niet-rokers)

Niet op zoek naar hetzelfde in een vriend als in een date? Maak je geen zorgen! Elk van onze drie modi, Dating, BFF en Bizz, heeft unieke filteropties, dus ongeacht de modus waarin je de verbindingen kunt vinden die je zoekt

Ga als volgt te werk om Extra zoekfilters in te stellen:

Op de mobiele app:

1. Ga naar je swipe-overzicht en tik op het icoontje rechtsboven.
  2. Scrol naar beneden naar ‘Filters’ en tik op ‘Extra zoekfilters instellen.’
  3. Hier kun je de filters kiezen die je wilt toepassen.

Op Bumble Web:

1. Klik op je profielfoto in de linkerbovenhoek van het scherm.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Scrol omlaag naar Extra zoekfilters en selecteer.

Onthoud: hoe meer filters je toepast, hoe beperkter het aantal gebruikers zal zijn dat je in je Swipe Deck en (voor Boost-abonnees)  Beeline ziet. Als je het idee hebt dat het een beetje stil is in de Korf, probeer dan je filters wat aan te passen zodat meer mensen verschijnen in het kennismakingsspel.

Zie je mensen in het swipescherm verschijnen die niet passen bij de filters die je hebt ingesteld? Dit komt waarschijnlijk omdat we een nieuwe functie hebben, waarbij we de ingestelde filters wat minder nauw nemen om je ook mensen te laten zien die net niet aan je filters voldoen. Meer informatie vind je hier.