Kan ik me alleen met Facebook aanmelden?

Nee hoor! Als je een nieuwe gebruiker bent, heb je de keuze om je aan te melden met je telefoonnummer, je Facebook-account, of je Apple ID.

We raden je aan om je Facebook-account te gebruiken zodat je je profielgegevens eenvoudig aan kunt vullen door je naam, leeftijd, etc. te importeren. Dit versnelt het aanmeldingsproces en zorgt ervoor dat de informatie op je profiel echt en betrouwbaar is! Maar je moet natuurlijk de methode kiezen die voor jou het handigste is.

Je kunt nu meerdere inlogmethoden aan je profiel toevoegen voor extra veiligheid.