Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Waarom zie ik iemands locatie niet in hun profiel?

Als de locatie van een gebruiker niet wordt weergegeven in het profiel, maak je dan geen zorgen. Een locatie wordt niet weergegeven als de gebruiker de Snooze-modus heeft geactiveerd (voor mensen met wie je al bent gematcht), als hij/zij zich niet in de buurt van een van onze vastgelegde locaties bevindt of de app enkele dagen niet heeft geopend.