Waarom zijn er geen gebruikers meer om op te swipen?

Als je bijna geen gebruikers meer hebt om op te stemmen, heb je mogelijk te veel filters geselecteerd in je instellingen-menu. Als je teveel filters instelt zullen het aantal gebruikers die binnen je zoekcriteria vallen worden beperkt.

Als je geen gebruikers meer hebt om op te stemmen, verruim dan je zoekcriteria (leeftijd en afstandsbereik) en verwijder enkele filters om je Hive uit te breiden