Ongedaan maken werkt niet. Wat kan ik doen?

Ongedaan maken is nu een functie van Bumble Boost en Bumble Premium. Als je een van deze abonnementen hebt, gebruik je het als volgt: Tik in het swipescherm op de pijl in de linkerbovenhoek.

Ons systeem activeert de functie Ongedaan maken voor je nadat je minimaal 1 keer in elke richting hebt geswipet. Als je dit hebt gedaan en de pijl van Ongedaan maken in de linkerbovenhoek nog steeds niet ziet, volg dan de volgende stappen om het op te lossen:

1. Log uit uit Bumble.
  2. Verwijder de Bumble-app. (Geen zorgen, je profiel blijft bewaard.)
  3. Verwijder je browsercookies via de instellingen van je telefoon.
  4. Download de Bumble app opnieuw en log in.
  5. Swipe 1 keer naar rechts, 1 keer naar links en de pijl verschijnt.

Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met ons Supportteam.

Opmerking: als je rechts swipet voor een profiel of de app sluit, kun je Ongedaan maken niet gebruiken voor mensen die je eerder links hebt geswipet. Als je bijvoorbeeld vier profielen naar links swipet en het profiel daarna naar rechts of je de app sluit, kun je Ongedaan maken niet gebruiken voor de vier mensen die je naar links hebt geswipet.