Waarom is mijn profiel leeg? Wat is er aan de hand?

Wanneer je inlogt met je profiel en je deze leeg aantreft en al je verbindingen verdwenen zijn kan dit behoorlijk schokkend zijn. Raak niet in paniek, er kan een eenvoudige oplossing zijn die je zo weer op de been helpt!

We hebben gezien dat dit probleem vaak wordt veroorzaakt door simpelweg de verkeerde methode te kiezen bij het aanmelden. Probeer het volgende om te zien of dit het geval is:

Mobiel:

1. Selecteer je profielavatar linksonder in het hoofdscherm.
  2. Selecteer het grijze tandwiel in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Blader naar beneden en selecteer 'Uitloggen'.
  4. Log in met een andere methode dan die je eerder hebt geprobeerd (bijvoorbeeld als je eerst je telefoonnummer hebt gebruikt, probeer je dan eens aan te melden met Facebook).

Web:

1. Klik op je profielafbeelding in de linkerbovenhoek van het scherm.
  2. Klik op 'Uitloggen'.
  3. Log in met een andere methode dan die je eerder hebt geprobeerd (bijvoorbeeld als je eerst je telefoonnummer hebt gebruikt, probeer je dan eens aan te melden met Facebook).

Bovendien, als je onlangs je Facebook-inloggegevens hebt bijgewerkt (de e-mail die je gebruikt om toegang te krijgen tot Facebook), kan dit ertoe leiden dat de app een nieuw profiel aanmaakt in plaats van je naar je oorspronkelijke account te sturen. Ons team kan je hierbij helpen! Neem hier contact met ons op en laat ons weten dat je je e-mail moet aanpassen (mogelijk wordt je gevraagd om je ID te verstrekken om je persoonlijke informatie te beschermen).