Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hur loggar jag ut från Bumble?

Följ stegen nedan för att logga ut från Bumble.

Bumble-appen:

  • Tryck på den gråa siluetten längst ner till vänster på skärmen
  • Tryck på kugghjulet högst upp till höger på skärmen
  • Scrolla längst ner och tryck på "Logga ut"

Bumble via webbläsaren:

  • Tryck på din profil uppe till vänster på skärmen
  • Tryck på "Logga ut" i menyn

OBS: När du loggar ut kommer du att få alternativen att lägga till  nya inloggningsmetoder på ditt konto, som t.ex. Facebook, telefonnummer eller Apple-ID. Detta betyder att du kan använda dessa inloggningsmetoder nästa gång du vill logga in på ditt konto.