Hur raderar jag min profil?

Har du knutit en "betydelsefull kontakt och inte längre vill dejta?

Att hitta kärleken innebär inte att du måste ta ett steg tillbaka från social och yrkesmässig utveckling! Du kan radera enbart din Date-profil men vara kvar på Bizz och BFF. Så här fungerar det!

Behöver du en paus från internet?

Du kan ta en paus utan att förlora ditt konto. Kolla in Snooze.

Vill du avsluta kontot på riktigt?

Följ dessa steg för att radera kontot på riktigt:

1. Öppna "Inställningar" i appen.
  2. Skrolla ner och tryck på "Radera kontot".
  3. Ange en anledning och klicka sedan på "Radera" för att radera kontot.

*OBSERVERA: Som med andra appar så räcker det inte att ta bort, avinstallera eller radera Bumble-appen från din mobil för att radera kontot till fullo. Du måste följa stegen ovan för att radera profilen.Hör av digtill vår kundtjänst om du redan har raderat appen och vill radera profilen - vi hjälper dig gärna!

Observera att om du har en betald prenumeration måste du stänga av den i App Store eller Google Play Store för att säkerställa att du inte blir debiterad för en förnyad prenumeration.

Vi kommer sakna dig! Välkommen tillbaka när som helst.