Vad är Profilfrågor och hur uppdaterar jag dem?

Låt din personlighet glänsa i din profil!

"Profilfrågor" hjälper dig en bit på vägen! Inte nog med att de ger potentiella matchningar en bättre bild av din personlighet – de fungerar även riktigt bra som isbrytare och gör det lättare för andra att ta första steget.

Det finns mer än 40 profilfrågor att välja bland, som hjälper dig att visa upp din personlighet och visa andra mer av dina hobbies och intressen innan de väljer hur de ska swipa. Här är några exempel:

Den snabbaste vägen till mitt hjärta är… sarkastisk humor och en förkärlek till Harry Potter.

Jag citerar alldeles för ofta från...… The Office. Skicka din bästa Dwight-replik.

Detta är helt klart icke-förhandlingsbart...… Du måste vara hundmänniska. Gulliga valpbilder mottages tacksamt!

Jag har aldrig… vunnit på fantasy football. Hur sjutton gör man?

Tips från coachen: Prova att lägga till ett inbjudande uttalande eller en fråga som gör det lättare för dina matchningar att ta kontakt med dig.

Du kan lägga till upp till 3 profilfrågor på din profil. För att komma dit, följ stegen nedan:

1. Klicka på den grå siluetten i nedre vänstra hörnet

2. Klicka på “Redigera profil” under din profilbild

3. Klicka på “Lägg till en fråga”

Om du vill uppdatera dina svar eller byta ut en profilfråga, tryck på "X" på den du vill ändra.