Varför måste jag visa min sysselsättning?

En av de viktigaste aspekterna av Bumble-upplevelsen är att du som användare alltid ska kunna lita på informationen i de andra användarnas profiler.

Uppgifter om jobb och utbildning ger en bättre bild av personen du swipar, och som swipar dig. Genom att hämta denna information från Facebook kan vi mer eller mindre säkerställa att den är korrekt.

Om du inte vill visa din skola eller ditt jobb av privata skäl kan du välja en gammal skola eller ett jobb du tidigare arbetat på, eller radera informationen helt på Facebook.

Alternativt kan du neka Bumble åtkomst till ditt jobb och utbildning när du skapar kontot.