Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hur delar jag med mig av ett förslag på en ny funktion?

Vi älskar att få tips och idéer från vårt Bumble-community och tar väldigt gärna emot dina tankar! Feedback och förslag är vad som driver oss framåt, och hjälper oss att förstå hur saker och ting upplevs av våra användare.

Du är varmt välkommen att berätta mer om din vision genom att kontakta oss här.

Vi ser fram emot att höra från dig!